Tilitoimisto

Alan parasta arjen huolenpitoa yrityksellenne. Kirjanpito, tilinpäätökset ja palkkahallinto laadukkaasti ja luotettavasti.

Talouden toimiva arki

Tuotamme tilitoimistopalveluita ammattitaidolla ja suurella sydämellä!

Tilitoimiston vaihtoa ei kannata pelätä, me hoidamme kaikki käytännön järjestelyt puolestasi.


Finaleanin tilitoimistopalvelut tarjoavat alan parasta talouden huolenpitoa yrityksellenne. Asiakkaanamme tulette saamaan aina henkilökohtaista ja luotettavaa palvelua omalta yhteyshenkilöltäsi. Tuotamme palvelut tehokkaasti sähköistä taloushallintoa hyödyntäen ja nykyaikaisten työkalujen ansioista palvelemme asiakkaita ympäri Suomea. On hyvä muistaa ettei asiakkaidemme kuitenkaan tarvitse olla konkareita sähköisten järjestelmien käytössä - myös pelkkä aineiston toimittaminen riittää ja me hoidamme loput!


Tilitoimistopalvelut tarjoavat yrityksellenne mm. seuraavat palvelut:

  • Kirjanpito
  • Osto- ja myyntireskontra
  • Palkanlaskenta
  • Viranomaisilmoitukset
  • Talouden raportit ja laskelmat
  • Tilinpäätös ja veroilmoitus
  • Netvisor-ohjelmistoneuvonta

Netvisor

Käytämme tilitoimistopalveluiden tuottamiseen Visman Netvisor-ohjelmistoa. Netvisor on yksi alansa johtavista taloushallinto-ohjelmistoista. Ohjelmisto tarjoaa yrityksille monipuoliset pilvipalveluominaisuudet vain yhdellä sisäänkirjautumisella. Ohjelmiston kautta saamme tuotettua ajantasaista kirjanpitoa yrittäjien, johdon ja muiden taloushenkilöiden päätöksenteon tueksi. Pitkälle viedyt automatisoidut toiminnot helpottavat yrittäjiä sekä muita ohjelmistokäyttäjiä mm. rutiinitoimenpiteiden hoitamisessa, mikä johtaa todistetusti työajankäytön tehostumiseen ja sitä kautta ajansäästöön. Kannattaa muistaa, että sähköinen taloushallinto on myös vihreä valinta yrityksellenne!

Meillä Finaleanilla on erittäin laaja osaaminen Netvisorin käytöstä, joten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että toiminnot tuotetaan aina 100 %:sen tehokkaasti ja järkevästi.

Sähköiset järjestelmät eivät ole enää vain "suuren yritysten juttu", vaan esim. Netvisorin pakettiratkaisut on suunniteltu myös pienille yrityksille. Tutkimuksissa on lisäksi osoitettu, että sähköistä järjestelmää käyttävät yritykset menestyvät alusta alkaen paremmin kuin yritykset, jotka eivät hyödynnä nykyaikaisia taloushallinnon työkaluja. Ei siis ole mitään syytä olla ottamatta Netvisoria käyttöön!

Netvisorin saa koekäyttöön maksuttomasti 30 päiväksi täältä: https://netvisor.fi/tuote/netvisor-koekaytto/.

Kampanjat

Netvisorilla on usein käynnissä kampanjoita, jotka antavat käyttäjäyrityksille huojennuksia ohjelmiston aloitus- ja/tai kuukausiveloituksiin.

  • Tällä hetkellä Netvisor tarjoaa vuonna 2024 rekisteröidyille yrityksille avaus- ja kuukausimaksut veloituksetta vuoden ajan. Edun voi hyödyntää 1.1.2024-28.2.2025 välisenä aikana.
  • Finaleanin kautta myös ennen vuotta 2024 perustettu yritys saa solmitun asiakkuuden myötä Netvisor-ohjelmiston avausmaksun veloituksetta! Kampanjaetu on voimassa 30.9.2024 saakka.
  • Lue lisää kampanjat -välilehdeltä

Muut ohjelmistot

Teemme tarvittaessa taloushallinnon toimeksiannot myös asiakkaan omilla järjestelmillä. Järjestelmät voivat olla esimerkiksi kirjanpito- ja palkanlaskentaohjelmistoja tai reskontraohjelmistoja. Käymme ohjelmistotarpeet aina tapauskohtaisesti läpi asiakkaan kanssa ja kartoitamme tilanteen tarkasti. Kokemusta löytyy runsaasti eri ohjelmistoista, joten ota rohkeasti yhteyttä myös näiden tiimoilta!